Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

1

ТОП лучших бюджетних роботів-пилососів

15 трав 2024

ТОП лучших бюджетних роботів-пилососів


ТОП лучших бюджетних роботів-пилососів


На сучасному ринку технологій представлена величезна кількість роботів-пилососів. Як обрати оптимальний варіант за бюджетною ціною? Ми підібрали рейтинг найпопулярніших пилососів до 11000 гривень. Вони характеризуються відмінною потужністю, ефективністю прибирання та наявністю різних функцій. Розглянемо їх детальніше, проаналізуємо основні характеристики та додаткові функції!



ТОП лучших бюджетних роботів-пилососів



В чому різниця між дорогим та дешевим роботом-пилососом


В чому різниця між дорогим та дешевим роботом-пилососом? Відмінності полягають в якості збірки та у функціональності.


В чому різниця між дорогим та дешевим роботом-пилососом



  1. Якість збірки та матеріали. Дорогі роботи-пилососи мають кращу якість побудови та використовують більш дорогі матеріали, що робить їх більш міцними та тривалими. Наприклад, якісний пластик та метал.

  2. Система навігації та сенсори. Дорожчі моделі оснащені розширеними системами навігації та більшою кількістю сенсорів, що дозволяє їм краще орієнтуватися в просторі та уникати перешкод. В них функціонує гіроскоп (визначає напрямок), датчик швидкості руху, датчики дотику обриву, технологія LiDAR та SLAM для навігації у просторі.

  3. Системи очищення повітря. В дорогих пристроях є додаткові системи очищення повітря, які видаляють алергени та інші забруднення з повітря в приміщенні. HEPA-фільтри відомі своєю високою ефективністю у видаленні дрібних часток з повітря, таких як пил, пилові кліщі, алергени з ефективністю більше 99,97%. Вони забезпечують додатковий рівень фільтрації для затримання пилу та інших алергенів, підвищуючи якість повітря в приміщенні, що робить робота-пилососа особливо корисним для людей з алергічними реакціями.

  4. Автономія та продуктивність. Дорогі моделі мають більшу ємність батареї та продуктивніші мотори.

  5. Функціональність та підтримка програмного забезпечення. Пристрої із дорожчих серій мають більше функцій, такі як голосове керування.

  6. Гарантія та підтримка. Зазвичай дорожчі моделі мають довший термін гарантії.


Сучасні роботи-пилососи можуть розпізнавати килимові покриття, виконувати гібридне прибирання (сухе та вологе), автоматично збільшувати потужність всмоктування на окремих ділянках. Звісно, це не означає, що дешеві моделі є нефункціональними. У цій статті ми розглянемо бюджетні моделі, які задовольняють потреби багатьох користувачів, які цінують зручність та ефективність в процесі прибирання.



ТОП бюджетних моделей роботів-пилососів 2024 року до 11000 гривень


В сучасному світі технологій існує величезний вибір недорогих роботів-пилососів в залежності від ціни, функціоналу та інших характеристик. Розглянемо детальніше найкращі пристрої по відгукам покупців:



Модель

Ціна

Робот-пилосос Dreame Bot F9

7999 грн.

Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO

8999 грн.

Робот-пилосос Dreame Bot D10S

10999 грн.

Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX Black

9999 грн.

Робот пилосос Dreame Mova M1

6999 грн.

Робот-пилосос Kyvol D3 Black

6199 грн.

Робот-пилосос Rowenta RR8577WH X-plorer Serie 75 S

10899 грн.

Робот-пилосос Hoover HGO320H 011

8136 грн.

Робот-пилосос Rowenta RR7387WH Explorer Serie 50

9399 грн.

Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum E12

7999 грн.



Кожна з моделей має ряд особливостей, через які все більше користувачів обирають саме їх.



Робот-пилосос Dreame Bot F9


Робот-пилосос Dreame F9 миючий стане надійним помічником та допоможе з хатніми справами. Цей варіант проводить не тільки сухе, а й вологе прибирання. Він здатний чітко орієнтуватись у будинку, вибудовувати карту приміщень, завдяки сучасній системі Smart Dynamic Mapping. Інфрачервоні датчики виявляють наявність перешкод, розпізнають килимове покриття та навіть встановлюють заборонені зони. Технологія Pioneer 2.0 забезпечує ідеальне орієнтування в режимі реального часу, коригуючи маршрут в залежності від наявності перешкод. Саме тому агрегат підвищує потужність, виїжджаючи на килим, для проведення якісного прибирання. Пилосос ніколи не впаде зі сходів завдяки спеціальним сенсорам, які виявляють небезпеку. На одному заряді пилосос працює до 150 хвилин, що дає змогу прибрати в усьому будинку. 


Робот-пилосос Dreame Bot F9


Серед переваг цієї моделі:


  1. Потужне очищення. Dreame Bot F9 оснащений потужними моторами, ефективно збирає бруд, пил та інші забруднення з підлоги.

  2. Збільшена ємність акумулятора. Пилосос за один сеанс проводить якісне прибирання завдяки ємності 5200 мАг.

  3. Система навігації. Передова система навігації ефективно сканує приміщення.

  4. Сила всмоктування. Робот-пилосос збирає з підлоги будь-яке сміття, адже сила всмоктування – 2400 Па.

  5. Автоматизованість. Пристрій проводить прибирання та автоматично повертається на зарядну станцію, якщо акумулятор розрядився. 

  6. Сучасний дизайн. Стильна та компактна конструкція роблять цю модель не тільки функціональною, а й стильною. 

  7. Режими тиші. Налаштуйте пилосос, щоб він не заважав під час роботи в нічний час.


Ці переваги роблять Dreame Bot F9 кращим вибором серед користувачів, які шукають ефективний та недорогий робот-пилосос. Існує і ряд недоліків у цієї моделі:


  • Невдосконалений мобільний додаток

  • Проблеми при в'їзді на пороги

  • Шум при роботі



Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO


Цей робот-пилосос займає друге місце у нашому топі і не дарма. Завдяки високій силі всмоктування (2500 Па) та сучасній системі навігації LiDAR цей пристрій стане для вас ідеальним помічником. Потрібно зібрати дрібний пил? Не проблема! Хочете відмити стійкі плями від кави та чаю? Пилосос справиться з цим, збільшивши рівень подачі води. Якщо ж треба провести щоденне прибирання, агрегат буде працювати на мінімальному рівні всмоктування. Пилосос має 4 рівні потужності та авторежим, які ви можете налаштувати в залежності від типу поверхні та рівня забруднення. 


Сміття вивантажується у спеціальний контейнер (570 мл). Ви можете не переживати про те, що бруд потрапить назад в повітря, адже забезпечена надійна система збору сміття. Пилосос ідеально орієнтується в приміщенні навіть вночі при поганому освітленні. Він пересувається по кімнаті, уникає перешкод та очищає підлогу. Звернемо увагу на переваги та недоліки цієї моделі.



Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO


Переваги:


  • Компактність. Пристрій здатний прибирати навіть у важкодоступних місцях.

  • Сила всмоктування. Пилосос відмиє навіть стійкі плями, адже сила всмоктування – 2500 Па.

  • Ємність акумулятора. Прибирання проводиться до 150 хвилин завдяки збільшеній ємності акумулятора (3200 мАг).

  • Автоматичне збільшення потужності. Сила всмоктування автоматично збільшується, коли пилосос виїжджає на килим.



Недоліки:


  • Відсутність системи самоочищення

  • Відсутність української мови в налаштуваннях

  • Недосконалий мобільний додаток



Робот-пилосос Dreame Bot D10S


Автономне прибирання – це те, про що мріє кожен. Тепер це не мрія, а реальність завдяки роботу-пилососу Dreame Bot D10S. Він проводить сухе прибирання, очищаючи ламінат, лінолеум, килим, а також – вологе, протираючи підлогу вологою серветкою з мікрофібри. 


Робот-пилосос піднімає ворс та збирає сміття під дією вакууму за допомогою спеціальної щітки. Щетинки на щітці проникають навіть у важкодоступні місця, збираючи сміття. Вражаюча сила всмоктування (5000 Па) дозволяє ідеально очистити підлогу з першого разу. У пилососа немає проблем з орієнтуванням в приміщенні: він створює карту та орієнтується по ній. Система навігації виявляє перешкоди на своєму шляху та уникає їх, наприклад, речі, які лежать на підлозі. Підвищена ємність акумулятора (5200 мАг) дає змогу провести прибирання навіть у багатоповерховому будинку.



Робот-пилосос Dreame Bot D10S


Переваги:


  • Ідеальна навігація з LIDAR

  • Підвищена ємність акумулятора (5200 мАг)

  • Сила всмоктування (5000 Па)

  • Можливість регулювання сили всмоктування

  • Управління за допомогою голосових асистентів Alexa, Google Assistant та Siri


Недоліки:


  • Обмежена функціональність у прибиранні важкодоступних зон або кутів

  • Потреба у регулярному обслуговуванні, такому як очищення контейнера для сміття та фільтрів, щоб забезпечити оптимальну роботу

  • Можливість застрягання або залишення важкодоступних місць під час прибирання



Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX Black


Робот-пилосос Dreame D9 MAX займає 3 місце в нашому рейтингу і також користується популярністю серед користувачів. Він має покращену  насадку та V-подібну щітку, які ефективно видаляють бруд навіть у важкодоступних місцях, очищають килими та рельєфні поверхні. При цьому шерсть та волосся не будуть сплутуватись навколо валика. Пилосос проводить і сухе, і вологе прибирання. Для очищення підлоги від стійких плям можна вибирати з трьох рівнів потужності той, який потрібен у вашому випадку. Завдяки лазерному датчику LiDAR пристрій ідеально орієнтується в приміщенні, скануючи його на 360 градусів. Вже після сеансу прибирання пилосос вибудовує карту приміщення, розпізнаючи наявність перешкод. Виїжджаючи на килим, пристрій автоматично підвищує потужність до максимума. Пилосос функціонує до 2,5 годин завдяки ємності акумулятора (5200 мАг). Потужність всмоктування 4000 Па робить цю модель ідеальною для очищення килимів та інших покриттів. Завдяки безщітковому двигуну Nidec та повітроводу з покращеною конструкціює девайс усуває навіть сильні забруднення.



Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX Black


Переваги:


  • Можливість проведення сухого та вологого прибирання

  • 3 рівня подачі води

  • Висока ємність акумулятора (5200 мАг)

  • Голосове керування за допомогою Amazon Alexa 

  • Безшумна робота (65 дБ)


Недоліки:


  • Відсутність української мови

  • Необ`ємний резервуар для води



Робот-пилосос Dreame Mova M1


Цей пилосос обладнаний необхідними технологіями для якісного прибирання. Пристрій очищає покриття від крихт та пилу. Потужний двигун (4500 Па) ефективно всмоктує всі види сміття, адже має безщіткову конструкцію. Саме тому пилосос очищає навіть ковролін і килими. Він легко маневрує у приміщенні, прибирає навіть важкодоступні місця, адже має висоту 7,6 см. Технологія Solid-Fixed Mapping забезпечує ідеальне орієнтування на місцевості і мінімізує ризик зіткнення з перешкодами. Вологе прибирання проводиться з використанням мікрофібрової серветки. Адаптувати прибирання під свої потреби можна завдяки мобільному додатку: встановлюйте день та час прибирання, зони для прибирання, віртуальні стіни, змінюйте потужність всмоктування та рівень подачі води. Пилосос має 38 датчиків, а тому точно не впаде зі сходів. Ємний акумулятор (2600 мАг) дає змогу прибирати навіть у великому будинку. 



Робот-пилосос Dreame Mova M1


Переваги:


  • Можливість проведення сухого та вологого прибирання

  • Підвищена сила всмоктування (4500 Па)

  • Ємний акумулятор (2600 мАг)

  • Картографування приміщення

  • Можливість долати пороги до 2 см

  • Прибирання до 150 хвилин


Недоліки:


  • Недосконалий мобільний застосунок

  • Необхідність в постійному обслуговуванні

  • Можливість застрягання у важкодоступних місцях



Робот-пилосос Kyvol D3 Black


Цей робот-пилосос має компактний корпус висотою всього 7,2 см. Саме тому він легко проникає під меблі та очищає важкодоступні місця. Пристрій призначений для проведення сухого прибирання. Сміття вивантажується в контейнер об'ємом 500 мл. В пилососі є унікальна особливість: оптичні датчики та датчики виявлення перешкод і падіння. Девайс не впаде з висоти та не зіштовхнеться із перешкодами. За допомогою мобільного додатку Kyvol прибиранням можна керувати. Акумулятор Li-Ion має ємність 2600 мАг, цього достатньо для очищення підлоги в усьому будинку. Коли акумулятор розряджається, пилосос самостійно повертається на підзарядку. 



Робот-пилосос Kyvol D3 Black


Переваги:


  • Ємний акумулятор (2600 мАг)

  • Компактність

  • Можливість керування за допомогою смартфона

  • Наявність циклонного фільтра


Недоліки:


  • Необ`ємний пилозбірник

  • Проблеми зі знаходженням док-станції

  • Шум при роботі



Робот-пилосос Rowenta RR8577WH X-plorer Serie 75 S


Робот-пилосос Rowenta X-PLORER Serie 75 S не дарма користується популярністю серед покупців. Інноваційний пристрій візьме всі домашні клопоти на себе. Передова лазерна технологія та високоточна навігація дозволяють проводити ефективне прибирання та забезпечувати ідеальну чистоту в будинку чи офісі. В комплекті є три види мікрофібри: для сухого прибирання, для щоденного вологого прибирання та для очищення від стійких забруднень (усуває алергени та пил). Система Smart Aqua Power має 4 рівні подачі води: оберіть той, який підходить найбільше, в залежності від типу забруднення та поверхні. Бічна щітка легко очищає навіть важкодоступні місця. Пилосос долає пороги висотою до 18 мм. Керуйте роботом-пилососом за допомогою мобільного додатку: змінюйте рівень подачі води, встановлюйте заборонені зони і не тільки. Пристрій здатний функціонувати до 120 хвилин. Доступним є режим тихого прибирання, тому вмикати робот-пилосос можна навіть вночі.



Робот-пилосос Rowenta RR8577WH X-plorer Serie 75 S


Переваги:


  • Долання перешкод заввишки 18 мм

  • Робота в тихому режимі

  • Прибирання до 150 хвилин

  • 3 види мікрофібри

  • 4 типи прибирання


Недоліки:


  • Невдосконалений мобільний застосунок

  • Необхідність в постійному догляді за пилососом

  • Проблеми зі знаходженням зарядної станції



Робот-пилосос Hoover HGO320H 011


Цей робот-пилосос проведе генеральне прибирання замість вас: і вологе, і сухе. Достатньо лиш встановити день та час прибирання. Пристрій без проблем долає перешкоди, оминає меблі, предмети на підлозі та слідує створеній карті приміщення. Інтелектуальні датчики розпізнають перешкоди на своєму шляху. Якщо пилосос виявить предмети на своєму шляху, то обїде їх, щоб уникнути зіткнень. Літієва батарея забезпечує до 120 хвилин безперервного прибирання. За цей час пристрій здатний прибрати весь будинок. Вбудований гіроскоп в пилососі забезпечує ідеальну точність навігації, підвищену ефективність очищення. 


Спеціальні датчики забезпечують захист пилососа від падіння. Він розпізнає сходи та змінює траєкторію прибирання. Забезпечується швидке всмоктування сміття завдяки безщітковому двигуну. Пилосос здатний очистити будь-який тип поверхні. Підлога буде швидко очищена завдяки центральній щітці та двом бічним. Керувати пилососом можна за допомогою пульта дистанційного керування навіть за вашої відсутності.



Робот-пилосос Hoover HGO320H 011


Переваги:


  • Можливість дистанційного керування

  • Прибирання 2в1

  • Технологія гігроскопічної навігації

  • Автономне прибирання до 150 хвилин

  • Наявність безщіткового двигуна


Недоліки:


  • Проблеми з навігацією

  • Пропускання деяких місць у приміщенні

  • Проблеми з поверненням на док-станцію



Робот-пилосос Rowenta RR7387WH Explorer Serie 50


Недорогий робот-пилосос ROWENTA Explorer Serie 50 RR7387WH проводить і сухе, і вологе прибирання. Є зручним у використанні. Електрощітка з легкістю очищає паркет, ламінат, плитку, килими та навіть дерев'яну підлогу. Допоміжні електрощітки підкидають сміття до основної, максимально очищуючи покриття. На корпусі розміщено контейнер, в який заливається вода, для проведення вологого прибирання. Рідина подається на електрощітку, після чого пилосос одночасно збирає сміття та миє підлогу. Синтетичний фільтр, яким оснащено пилосос, можна при необхідності знімати та промивати водою. Управляти пристроєм можна за допомогою мобільного додатку.



Робот-пилосос Rowenta RR7387WH Explorer Serie 50


Переваги:


  • Прибирання 2в1

  • Можливість очищення всіх видів підлоги

  • Доступна ціна


Недоліки:


  • Невдосконалений мобільний застосунок

  • Проблеми з навігацією

  • Шум при роботі



Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum E10


Бюджетний робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum E10 завершує наш рейтинг та стане справжнім помічником у домашньому побуті. Він здатний проводити і сухе, і вологе прибирання. За допомогою високоточних датчиків пилосос легко орієнтується в приміщенні та є захищеним від падінь, зіткнень із перешкодами. Слідкуйте за процесом прибирання за допомогою мобільного додатку. Пристрій здатний провести прибирання всього будинку за один сеанс. Пилосос має компактну конструкцію, тому легко проникає під меблі, він долає перешкоди до 15 мм (дроти та пороги). Висока потужність всмоктування забезпечує якісне очищення підлоги навіть від стійких плям. Пилосос якісно збирає крихти, пил, шерсть домашніх улюбленців. Керувати девайсом можна за допомогою голосових асистентів Google/Alexa.



Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum E10


Переваги:


  • Прибирання 2в1

  • Можливість долати пороги до 15 мм

  • Голосове керування

  • Висока потужність всмоктування (4000 Па)

  • Тиха робота (60 дБ)


Недоліки:


  • Повільне заряджання

  • Проблеми з навігацією


Підведемо підсумки, ми розглянули огляд найпопулярніших недорогих моделей за версією користувачів. Робот-пилосос став невід'ємною частиною побуту завдяки своїй здатності автоматично прибирати пил та бруд з підлоги без необхідності активної участі людини. Він дозволяє зекономити час, який раніше витрачався на щоденне прибирання. Налаштуйте його функціонал та займайтеся своїми справами, поки пристрій автоматично очищає підлогу.



1

Як вибрати блендер? Кращі блендери в 2024 році!

13 трав 2024

Як вибрати блендер? Кращі блендери в 2024 році!

4

Що показала Apple? Нові iPad Air, iPad Pro 2024, нові процесори Apple M4 та стилус Apple Pencil Pro!

09 трав 2024

Що показала Apple? Нові iPad Air, iPad Pro 2024, нові процесори Apple M4 та стилус Apple Pencil Pro!

3

Як вибрати смарт годинник для дівчини в 2024 році? Топові жіночі смарт годинники від Garmin

07 трав 2024

Як вибрати смарт годинник для дівчини в 2024 році? Топові жіночі смарт годинники від Garmin

3

Мультипечі Cecotec Cecofry Fantastik: Fantastik 5500, Fantastik Inox 5500 та 6500 - огляд-порівняння

03 трав 2024

Мультипечі Cecotec Cecofry Fantastik: Fantastik 5500, Fantastik Inox 5500 та 6500 - огляд-порівняння

4

Роботи пилососи Dreame, кавоварки та мультипечі Cecotec, пилососи Jimmy - новинки квітня від WO!

29 квіт 2024

Роботи пилососи Dreame, кавоварки та мультипечі Cecotec, пилососи Jimmy - новинки квітня від WO!

6

Кавоварки Cecotec Power Espresso 20 Pecan і Pecan Pro, Cafelizzia Fast і Fast Pro - огляд-порівняння

24 квіт 2024

Кавоварки Cecotec Power Espresso 20 Pecan і Pecan Pro, Cafelizzia Fast і Fast Pro - огляд-порівняння

5

Dreame Bot L10 Ultra - крутий миючий робот пилосос за нормальну ціну?!

23 квіт 2024

Dreame Bot L10 Ultra - крутий миючий робот пилосос за нормальну ціну?!

13

Deerma DEM-MQ813, Deerma DEM-MQ600, Cecotec Cut-X 4500 Garment - топ машинки для видалення катишків!

11 квіт 2024

Deerma DEM-MQ813, Deerma DEM-MQ600, Cecotec Cut-X 4500 Garment - топ машинки для видалення катишків!